Køge Søbad

Vi har netop taget første spadestik til vores nye Spahotel Køge Søbad, og er stolte af at kunne præsentere ESS som operatør, præcis som på Strandhotel Marienlyst.

ESS har stor ekspertise på at drifte Spahoteller, med en unik holistisk tilgang til service og gæsteoplevelser.

“Vi er meget ydmyge, men optimistiske, om skabelsen af Køge Søbad i tæt samarbejde med ARTHA, Nordarken og ESS. Ambitionen er at få Køge Søbad DGNB Guld certificeret, så Køge Søbad, hvis vi når ambitionen, bliver det første DGNB-certificerede Spa i Norden. ESS og ARTHA er således de bedste samarbejdespartnere på denne rejse, så vi kan bygge videre på alle vores bæredygtigheds- og energioptimerings-erfaringer fra Strandhotel Marienlyst, med henblik på, at sætte baren endnu højere på Køge Søbad, uden på nogen måder at gå på kompromis med en exceptionel og healende Spa- og Hotel-oplevelse.” udtaler direktør Teddy Kierkegaard fra Falk-Rønne & Kierkegaard.

“Vi er i energikrig med Putin, og har en meget stor og latent klimaudfordring, derfor er vi forpligtet til endnu mere bæredygtighedsomtanke uden, at gå på kompromis med fremdrift og livets gode sider. Køge Søbad vil, som en dansk og international bæredygtig og fremtidssikret spaoplevelse, spare en del på rejse-CO2-kontoen, ikke mindst for vores nordiske gæster, i forhold til alternativt at besøge de udenlandske spa-muligheder i syd Europa og ikke mindst på de oversøiske destinationer. Min vurdering er at spa-oplevelser forsat skal være en del af vort gode liv, men energiomtanke er påkrævet” udtaler direktør Jan Severin Sølbæk fra ARTHA Kapitalforvaltning.

Læs mere om Køge Søbad på www.køgesøbad.dk