Strandpromenaden

34 Nyopførte boliger på Strandpromenaden.

Vi købte Københavns bedst beliggende grund af Freja Statens Ejendomsselskab i 2007. Grunden er efterfølgende solgt til det børsnoterede selskab Blue Vision A/S, hvor vi er aktionærer og vi har indgået en eksklusiv udviklingsaftale med BV omkring udviklingen af boligprojektet.

Strandpromenaden 33-39 er Københavns bedst beliggende grund, vi er nærmeste nabo til det etablerede boligområde Tuborg Nord i Hellerup. Direkte panoramaudsigt over Svanemøllebugten og Øresund er en selvfølge i de nye boliger der opføres.
Strandpromenaden 33-39 gennemføres som en privat parkbebyggelse. I parken står 9 nye ”villaer” der har fundet sin skala med direkte afsæt i den eksisterende villas geometri.
Villaerne samler sig tre og tre omkring fælles gårdrum. Bygningerne placeres og vinkles så bebyggelsen fremstår åben og imødekommende, for de kommende beboere med en optimering af udsigten til Øresund.

Byggeriet får en bæredygtig profil idet det opføres som lavenergiklasse 2015. Det ”individuelle fællesskab” dyrker en rækkehustypologi, som et alternativ til Tuborgs lejligheder.

De 34 nye unikke boliger, hvoraf 19 er rækkehuse og 15 individuelle villa lejligheder er indrettet med de bedste og mest eksklusive materialer fra blandt andet Dinesen gulve, Gaggenau hvidevarer og BOFFI køkner og baderum.